30 Años (1987 – 1996)
- La Sra. Helga Martens de Barocio asume la Presidencia del Patronato
- Agustín Landa García Téllez ocupa la Dirección General y la dirección Educativa es asumida por Fernando Ballí Quintanilla
- Comienzan las relaciones con universidades nacionales y extranjeras
- Construcción de la 6ª casa, la 1ª quesería, las oficinas y accesos a IPODERAC
- Se replantea la misión de IPODERAC, incorporando los aspectos de sustentabilidad y apoyo a otras instituciones
- El Sr. Raphael Perler, experto quesero suizo, llega como voluntario que impulsa el desarrollo de la quesería en Ipoderac
30 Years (1987 – 1996)
- Helga Martens de Barocio assumes the Presidency of the Board
- Agustín Landa assumes the General Management and Fernando Ballí the Educational Management
- Initiation of relationships with national and foreign universities
- Construction of the 6th house, the 1st Cheesehouse, the offices and entrances to IPODERAC
- The mission of IPODERAC is restated, incorporating the features of sustainability and support to other institutions
- Mr. Raphael Perler, an expert cheesemaker from Switzerland, arrives as a volunteer and drives the development of the Ipoderac’s cheesehouse