diegonavland

30 Años (1987 – 1996)

  1. La Sra. Helga Martens de Barocio asume la Presidencia del Patronato
  2. Agustín Landa García Téllez ocupa la Dirección General y la dirección Educativa es asumida por Fernando Ballí Quintanilla
  3. Comienzan las relaciones con universidades nacionales y extranjeras
  4. Construcción de la 6ª casa, la 1ª quesería, las oficinas y accesos a IPODERAC
  5.  Se replantea la misión de IPODERAC, incorporando los aspectos de sustentabilidad y apoyo a otras instituciones
  6. El Sr. Raphael Perler, experto quesero suizo, llega como voluntario que impulsa el desarrollo de la quesería en Ipoderac
30 Years (1987 – 1996)

  1. Helga Martens de Barocio assumes the Presidency of the Board
  2. Agustín Landa assumes the General Management and Fernando Ballí the Educational Management
  3. Initiation of relationships with national and foreign universities
  4. Construction of the 6th house, the 1st Cheesehouse, the offices and entrances to IPODERAC
  5. The mission of IPODERAC is restated, incorporating the features of sustainability and support to other institutions
  6. Mr. Raphael Perler, an expert cheesemaker from Switzerland, arrives as a volunteer and drives the development of the Ipoderac’s cheesehouse